Uffe Elbæk forlader det Radikale Venstre

Den tidligere kulturminister Uffe Elbæk forlader det Radikale Venstre of bliver en løsgænger i Folketinget. Åbenbart var uenigheden om barselsperioden, der skulle være reserveret til mænd, den afgørende uenighed med partiet. Uffe Elbæk har udtalt at han fortsat vil støtte op om regeringen.

Kilder: Meningsmålinger udført af Epinion for DR, TNS Gallup for Berlingske, Greens Analyseinstitut for dagbladet Børsen, Megafon for TV 2 og Politiken, Rambøll/Analyse Danmark for Jyllands-Posten, Voxmeter for Ritzaus Bureau, Wilke for Jyllands-Posten og YouGov for metroXpress
samt
jyllands-posten.dk, denkorteavis.dk, dr.dk, mx.dk og b.dk.

Dette indlæg blev udgivet i Berlingske, Den Korte Avis, DR, Grafik, Jyllands-Posten, Medier, metroXpress, Parti, Politik, Radikale Venstre. Bogmærk permalinket.