Christian Friis Bach træder af som udviklingsminister

Efter at have konsekvent løjet for og bedraget såvel Folketinget som hele den danske befolkning i halvanden måned om et centralt punkt i GGGI-rejsesagen, så er Christian Friis Bach trådt af som udviklingsminister.
Det centrale punkt er at betingelserner for Lars Løkke Rasmussens rejser for GGGI var blevet behandlet og godkendt på et bestyrelsesmøde i maj 2012, som Christian Friis Bach nu erkender at have deltaget i.
Skandalen er rent ud sagt at et førende medlem af regeringen bevidst og med fuldt overlæg har løjet om en førende politiker fra oppositionen i halvanden måned.
På rent ud sagt mirakuløs vis vælger regeringen at afsløre denne skandale to dage efter kommunal- og regionalvalgene for 2013.

Denne afsløring sætter et de facto punktum i GGGI-rejsesagen, for nu skader sagen regeringen, så dansk presse vil afstå fra at dække den yderligere. Det er i hvert fald mit gæt på hvordan det her udvikler sig.

Kilder: dr.dk og dr.dk.

Meningmålinger for det Radikale Venstre op til et år frem i tiden:

Kilder: Meningsmålinger udført af Epinion for DR, TNS Gallup for Berlingske, Greens Analyseinstitut for dagbladet Børsen, InFact, Megafon for TV 2 og Politiken, Voxmeter for Ritzaus Bureau, Wilke for Jyllands-Posten og YouGov for metroXpress.

Dette indlæg blev udgivet i Grafik, Parti, Politik, Radikale Venstre, Skandale. Bogmærk permalinket.