Ministerrokade

Da Justitsminister Karen Hækkerup har opnået ansættelse som direktør i organisationen Landbrug & Fødevarer, hvor hun afløser Søren Gade, så kommer Helle Thorning-Schmidt til at lave endnu en ministerrokade.
Denne gang bliver Mette Frederiksen (S) udpeget til ny justitsminister mens Henrik Dam Kristensen (S) udpeges til ny besæftigelsesminister.

Kilder: jp.dk og politik.tv2.dk.

Meningsmålinger for Socialdemokraterne det kommende år:

Meningsmålinger udført af Epinion for DR, TNS Gallup for Berlingske, Greens Analyseinstitut for dagbladet Børsen, Megafon for TV 2 og Politiken, Voxmeter for Ritzaus Bureau, Wilke for Jyllands-Posten og YouGov for metroXpress, som indgår i grafikken.

Dette indlæg blev udgivet i Grafik, Parti, Politik, Regering, Rokade, Socialdemokraterne. Bogmærk permalinket.