Morten Bødskov går af som justitsminister

Efter afsløringen af at justitsminister Morten Bødskov har løjet for Retsudvalget om årsagen til aflysningen af udvalgets besøg på Christiania, så har nok af partierne mistet tilliden til den snart tidligere justitsminister. Morten Bødskov har derfor annonceret at han vil indgive sin opigelse til statsminister Helle Thorning-Schmidt så snart som muligt.

Kilder: b.dk, bt.dk, eb.dk, jyllands-posten.dk, politiken.dk og nyhederne.tv2.dk

Meningsmålinger for Socialdemokraterne op til et år efter rokaden:

Kilder: Meningsmålinger udført af Epinion for DR, TNS Gallup for Berlingske, Greens Analyseinstitut for dagbladet Børsen, Megafon for TV 2 og Politiken, Voxmeter for Ritzaus Bureau, Wilke for Jyllands-Posten og YouGov for metroXpress.

Dette indlæg blev udgivet i Grafik, Parti, Politik, Regering, Rokade, Socialdemokraterne. Bogmærk permalinket.