Ministerrokade

Da Uddannelses- og forskningsminister Søren Pind ønsker at forlade politik og Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen ønsker at blive et menigt medlem af Folketinget, så kommer Lars Løkke Rasmussen til at lave en ministerrokade.
Derved gang bliver Eva Kjer Hansen (V) udpeget til minister for ligestilling og nordisk samarbejde, Jakob Ellemann-Jensen (V) udpeges til ny miljø- og fødevareminister samt Tommy Ahlers (V) udpeges til uddannelses- og forskningsminister.

kilder: wikipedia.org.

Meningsmålinger for Venstre det kommende år:
[pot field1=”V” maxdays=”365″ height=”800″ options=”title: ‘Venstre'” colors=”‘#0000FF'” type=”ScatterChart” usepostdate=”1″ chartname=”Reg-LLR-3-rokade-1″ category=”Meningsmåling” legend=”none”]

Meningsmålinger udført af Epinion for DR, TNS Gallup for Berlingske, Greens Analyseinstitut for dagbladet Børsen, Megafon for TV 2 og Politiken, Voxmeter for Ritzaus Bureau, Wilke for Jyllands-Posten og YouGov for metroXpress, som indgår i grafikken.

Dette indlæg blev udgivet i Grafik, Parti, Politik, Regering, Rokade, Venstre. Bogmærk permalinket.